Blog

E oficial, cresc primele de casare pentru Rabla Clasic! Primești 7.000 lei pentru a-ți lua mașină nouă, în schimbul casării alteia uzate, sau 10.000 lei, dacă ai de casat două automobile. Totodată, programul prevede bonusuri de încă 1.500 lei pentru fiecare mașină mai veche de 15 ani, un ecobonus de 1.500 lei pentru emisii sub 120 g CO2/km și un ecobonus de 3.000 de lei dacă alegi un automobil hibrid. În total, ajutorul de la stat poate fi de până la 17.500 lei.

Cum funcționează Programul Rabla Clasic 2023? Ești hotărât să îți îndeplinești visul și ești [...]

Suzuki S-CROSSSuzuki S-CROSS

Când ești înconjurat(ă) de automobile toată ziua, uneori pierzi din vedere că acestea sunt mai mult decât specificații tehnice sau culori frumoase. Alteori, zâmbetul ce apare pe chipul unui posesor de Suzuki atunci când îi înmânăm cheile noului său autovehicul ne face să realizăm că acea caroserie ia forma unor vise, dorințe și a unei agoniseli importante.

Iar atunci când ne simțim deconectați, pornim la drum. În acest weekend, Suzuki S-CROSS a fost cel care ne-a reamintit că nu destinația este cea care contează, ci călătoria și partenerul de drum.

Deși aplicațiile meteo ne promiseseră vreme frumoasă, plimbarea noastră a început sub [...]

În cazul Programului Rabla Clasic, prima de casare este acum de 6.000 lei, respectiv 9.000 lei, în cazul predării a două mașini uzate. La aceste sume se pot adăuga și alte ecobonusuri, astfel:

  •  1.500 lei, pentru autovehiculul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2/km în sistem WLTP;
  • 3.000 lei la achiziţionarea unui autovehicul nou echipat cu sistem de propulsie hibrid;
  • 1.500 lei, pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară.

O altă [...]

Impozitul spre zero, consumul redus și silențiozitatea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le ai dacă alegi să conduci un automobil Suzuki hibrid. Un bonus care-ți poate aduce o economie semnificativă este beneficiul de a staționa gratuit în parcările de utilitate publică generală din București.

Spre exemplu, pentru a parca în zona Cocor, Unirii, Universității sau Intercontinental trebuie să plătești 10 lei/oră. Dacă nu ai o mașină electrică sau hibrid, o astfel de plată zilnică, în cazul în care lucrezi în zonă, înseamnă un efort financiar consistent.

Cum poți staționa gratuit?

Mașinile electrice și hibrid beneficiază de parcare gratuită în [...]

La Autonet, pasiunea pentru automobile se transformă în pasiune pentru oameni. Privind retrospectiv, printre clienții fericiți și automobilele livrate, anul 2021 a însemnat pentru noi și bucuria de a înfăptui și de a dărui. Și am început cu cei mai mici dintre noi…

Copiii de azi, șoferii de mâine

Am dezvoltat și implementat un proiect special având ca obiectiv familiarizarea copiilor cu regulile de circulație. La atelierul organizat de noi și susținut de Alexandra Mircea, Youth Trainer, ne-au fost alături prichindei cu vârste între 7 și 10 ani. Până la final, am reușit să înțelegem tainele traficului și să învățăm, prin [...]

Autonet și cele 500 de scrisori de Crăciun

Caravana faptelor bune se află la Autonet

 

alt=”Echipa faptelor bune Autonet” />alt=”Echipa faptelor bune Autonet” />„Știu că nu am fost cel mai cuminte copil, uneori o mai dau în bară. Mai știu și că ești bun și că faci foarte mulți copii fericiți.“Așa începe scrisoarea unui copil către Moș Crăciun. Mulți îi scriu ce visează să primească. Trist e că dorințele multora nu ajung la Moș.

Anul acesta, asociația Grow and Know a adunat 500 de scrisori de la copiii din Prahova și ne-a lăsat pe noi să alegem pentru cine să fim Moș Crăciun, îndeplinindu-le dorințele.

Este vorba despre copii care visează la [...]

În viața fiecăruia există câteva momente unice, pe care le trăiești cu emoții în stomac și reală bucurie. Punem pe lista lor și ziua în care se livrează noul tău automobil Suzuki. Dacă te-ai întrebat vreodată ce presupune procesul de livrare Suzuki, te invităm în culisele Autonet! Am stat de vorbă cu consilierii noștri de livrare, care ne-au luat „pe teren” și ne-au prezentat, pas cu pas, întregul proces. Putem afirma cu probitate faptul că o întreagă echipă pune umărul la pregătirea primei întâlniri dintre tine și Suzuki, respectând o procedură internă amplă. Ți-am stârnit curiozitatea? Stai să vezi câte am [...]

Cum merge relația cu partenerul tău zilnic de mobilitate? Dacă simți că lucrurile nu mai funcționează (la propriu!), atunci poate ar fi bine să iei în considerare o despărțire. Dar asta doar după ce ai pus deja ochii pe următorul automobil pe care ți-l dorești! Fără să-i rănești sentimentele, fă-i o promisiune că va rămâne mereu în inima ta prin toate călătoriile pe care le-ați făcut împreună. Apoi, apucă-te de căutat pentru că e o cale destul de lungă până la „the (next) one”.

Noi îți oferim consilierea de care ai nevoie, ca să te pregătești din toate punctele de vedere pentru achiziționarea următorului tău Suzuki. Îți propunem câțiva pași pe care să [...]

Toate-s vechi, domnule…

La finalul verii, nu toate-s vechi, pentru că Suzuki schimbă regulile. Deschizător de drumuri la propriu și la figurat, inaugurăm o nouă tradiție în familia Autonet: Traseul Strategica.

Între 4 și 6 august, am fost găzduiți de Alba Iulia, cu ocazia Suzuki Dealer Meeting. Printre discuțiile antrenante, am participat și la Olimpiada Suzuki, unde am dat o super lovitură de până la 200 de m, care a urcat familia Autonet pe culmile succesului. Ca urmare, am fost inspirați să alegem pentru drumul de întoarcere un traseu mai lung și… mai palpitant.

Foto: Radu Morărean

Ești gata să afli despre experiența off-road cu Suzuki Vitara Hybrid 48V la SUV Fest 2021?

Dacă diminețile de vară începute în zori îți amintesc de plecările în vacanță cu părinții, înseamnă că avem ceva în comun. Sâmbătă și duminică (24-25 iulie), alarma telefonului a sunat ca în orice altă zi a săptămânii. Ne-am trezit devreme și ne-am pus în mișcare chiar de la prima oră. Am spus „pas” oboselii, înlocuind-o cu entuziasmul participării la primul eveniment din acest an: SUV Fest. În plus, în drumul spre TCS Racing Park ne-au însoțit niște emoții destul de [...]

Back to top