S-CROSS cu livrare rapidă prin Programul Rabla

S-CROSS Hybrid 48V

De la 21.420 € cu TVA

ALEGE⁠-⁠ȚI S⁠-⁠CROSS⁠-⁠UL POTRIVIT

Chiar și dintr-o singură privire, noul S-CROSS își dezvăluie adevăratul caracter. Îți poți da seama că este un SUV puternic, care își face simțită prezența, având grile superioare și inferioare supradimensionate care atrag atenția și te provoacă la aventură. Pe măsură ce te uiți puțin mai atent, descoperi că este și stilat, elegant și rafinat. Este o primă impresie puternică, care crește cu cât privești mai mult. Un afișaj audio de dimensiuni mari, tracțiune integrală ALLGRIP, sistem mild hybrid 48V, cele mai noi tehnologii avansate de siguranță și comunicare… tot ce ai nevoie și mai mult decât atât.
Noul S-CROSS te surprinde cu:
  • Gardă la sol generoasă, de 175 mm;
  • Tracțiune integrală ALLGRIP;
  • Sistem infotainment de 9” cu compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay;
  • Plafon panoramic cu dublă deschidere;
  • Cameră video cu vedere 360° asupra împrejurimilor;
  • Faruri LED (fază scurtă și lungă), lumini de zi LED, lămpi spate LED;
  • Bare longitudinale de plafon integrate.
Fidel naturii sale SUV, noul S-CROSS face față tuturor provocărilor. Dacă ești gata să-ți depășești limitele și să pornești în aventură, înscrie-te în formularul de mai jos. Cross The Line cu Suzuki S-CROSS!

Culori

Alege dintr-o gamă de 8 culori disponibile:

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Back to top