Garanție

Autovehiculele Suzuki beneficiează de o garanție de 5 ani fără limită de kilometri.

Suzuki vine în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor dumneavoastră, de a diminua costurile de întreţinere cât şi de a beneficia de metode de creştere a valorii de revânzare, prin extinderea perioadei de garanţie a vehiculelor noi cu doi ani, fără constrângerea efectuării unui anumit număr de kilometri. Astfel, de la un standard de garanţie de 3 ani sau 100.000 de kilometri, acum beneficiaţi de o garanţie de 5 ani fără limită de kilometri.

Garanţia Extinsă Suzuki reprezintă un avantaj evident care vă asigură o perioadă de garanţie prelungită pentru eventualele defecţiuni mecanice şi electrice oferindu-vă atât confortul în exploatare, cât şi un excelent raport calitate-preţ asupra tuturor modelelor Suzuki.

Garanţia Extinsă Suzuki acoperă toate costurile legate de piesele de schimb şi de manoperă, percepute de un Reparator Autorizat Suzuki atunci când defecţiunea se datorează exclusiv unor vicii de fabricaţie (de material sau de montaj). Pentru analiza părţilor mecanice şi electrice acoperite de Garanţia Extinsă Suzuki consultaţi capitolul « Componentele acoperite de Garanţia Extinsă Suzuki » din Caietul de garanţie Extinsă.

Pentru detalii, nu ezitaţi să vizitaţi showroom-ul nostru.

Back to top