Suzuki Asistență Plus

Stimate cumpărător!

Bine aţi venit în tabăra proprietarilor de Suzuki. Dorim ca şi dumneavoastră să vă bucuraţi de conducerea fără griji a autovehiculului Suzuki. Noi am înfiinţat serviciul de Asistenta Suzuki Plus ca dumneavoastră să puteţi beneficia de avantajele asistenţei Suzuki şi după expirarea perioadei de garanţie de 3 ani, chiar şi până la vârsta de 10 ani a autovehiculului Suzuki. Este de ajuns să sunaţi la numărul de telefon al Suzuki Asistenta Plus şi noi trimitem ajutor imediat.

Când se poate utiliza?

Suzuki Asistenta Plus vă sare în ajutor, când autovehiculul are o defecţiune tehnică din cauza căreia nu poate porni. Acest serviciu este valabil pe durata unui an de la ultima verificare tehnică anuală. Serviciul poate fi extins pentru următoarele cazuri: accident rutier, descărcarea bateriei, probleme cu cheia sau cu combustibilul. Această extensie se poate face bineînţeles şi în cazul în care aveţi o asigurare Suzuki Asistenta la un autovehicul nou. Acest serviciu nu poate fi utilizat retroactiv, după remedierea defecţiunii, şi nu poate fi despăgubit în bani. Poate beneficia de serviciul de Suzuki Asistenta Plus orice autovehicul marca Suzuki care a obţinut verificarea tehnică anuală de întreţinere sau a fost reparat la un service autorizat Suzuki pe teritoriul Romaniei.

Cum funcţionează?

La cererea dvs., service-ul autorizat Suzuki trimite o persoană calificată cât de repede şi practic posibil la faţa locului; persoana autorizată încearcă repararea autovehiculului la faţa locului. Dacă acest lucru nu este posibil, Suzuki Asistenta Plus organizează transportul autovehiculului la cel mai apropiat service autorizat Suzuki.

Ce acoperă asigurarea?

Serviciile noastre convin cu serviciile Suzuki Asistenta. Autovehicul de schimb pentru facilitarea continuării voiajului, cheltuieli de cazare şi taxi, pe care le găsiţi întotdeauna la asigurările în vigoare Suzuki Asistenta în condiţiile generale de utilizare.

Cum se poate utiliza?

Pentru a beneficia de servicii sunaţi la numărul de telefon aferent. De acasă sau de peste hotare puteţi cere ajutor în limba romana 24 de ore din 24. De pe teritoriul Romaniei: 07 28 222 000. Din afara graniţelor Romaniei: +43 152 503 6548 Arie de acoperire: Uniunea Europeană şi Spaţiul Economic European precum şi limitele geografice europene. Excepţiile şi lista de ţări pentru care Suzuki Asistenta Plus este valabilă se găsesc în condiţiile generale de utilizare. Excepţii: Obligaţiile contractuale ale Suzuki Asistenta Plus încetează în următoarele condiţii, de exemplu, dar nu exclusiv, în cazul în care autovehiculul asigurat nu este utilizat conform destinaţiei, în cazul unor demonstraţii de masă, în cazul în care un eveniment s-a petrecut în urma nerespectării termenilor legali, a unui comportament neglijent al asiguratului sau al unui membru al familiei sau a unui angajat al acestuia, etc. Exceptare: Vă rugăm să luaţi în considerare că valabilitatea serviciilor Suzuki Asistenta Plus încetează imediat ce asiguratul însărcinează alt executant de servicii dar şi dacă, asiguratul beneficiază de servicii fără acordul prealabil al Suzuki Asistenta Plus. Despăgubirile ulterioare pot fi acordate exclusiv cu aprobarea Suzuki Asistenta Plus mai exact numai în cazul în care asiguratul poate demonstra că furnizorul de servicii asistenta nu a putut fi contactat în momentul producerii evenimentului şi perioada imediat următoare.

Back to top