Descoperă oferta momentului pentru Vitara cu livrare RAPIDĂ!

Mai puternic, mai atractiv

La a 30-a sa aniversare, cel mai popular model de la Suzuki a primit o îmbunătățire atât la nivel vizual, cât și la nivelul motorizării și a interiorului. Astfel, Vitara Hybrid 48V beneficiză de ambele motoare turbo pe benzină, Boosterjet, de 1.0 și 1.4 litri. Grație tehnologiei Hybrid 48V de la Suzuki, acum te bucuri de un consum redus de combutstibil, de o experiență de condus îmbunătățită și de prelungirea duratei de viață a acumulatorului convențional prin folosirea unui acumulator suplimentar Li-ion 48V (ce preia alimentarea unor consumatori electrici ai vehiculului).

EXTERIOR

Faruri cu tehnologie LED

Chiar din echiparea de bază, blocurile optice față folosesc tehnologie LED și asigură un consum redus de energie pe durata folosirii fazei scurte. În acest sens, LED-urile cu tentă albăstruie asigură o impresie de modernism.
Lumini de zi LED și proiectoare de ceață

Sistemul DRL (Daytime Running Lamps) cu design special are în componență LED-uri montate vertical. Pentru că vizibilitatea este esențială pentru deplasări sigure, mai ales în condiții meteorologice dificile, Suzuki oferă și proiectoare de ceață pentru noua Vitara.

Elemente tradiționale de design suzuki pentru SUV-uri

Esența design-ului Suzuki, așa cum este grila impunătoare cu cinci elemente sau spoilerul față masiv, finisat cu accente cromate stilate, contribuie la un aspect rafinat și foarte modern pentru Vitara.

Design nou pentru jante

 • 17 inchi – jante din aliaj, polishate;
 • 17 inchi – jante din aliaj, vopsite;
 • 16 inchi – jante din aliaj, vopsite;
 • 16 inchi, jante din tablă cu capace în ton.

Design nou pentru jante

 • 17 inchi – jante din aliaj, polishate;
 • 17 inchi – jante din aliaj, vopsite;
 • 16 inchi – jante din aliaj, vopsite;
 • 16 inchi, jante din tablă cu capace în ton.

Culori

Alege dintr-o gamă de 15 culori și combinații disponibile:

INTERIOR

Spațiu interior ce oferă o senzație premium

Atunci când intri într-o Suzuki Vitara este ca și cum ai pătrunde într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate, cu o ergonomie în care fiecare buton, comutator sau comandă se află la îndemână. Bucură-te de un interior de care îți va fi greu să te desparți.

Panouri noi, din materiale moi

Partea superioară a bordului a primit acum noi materiale, moi, pentru a întări sentimentul de calitate din habitaclu.

Ecran tactil, de 7 inchi

Sistemul multimedia include un ecran tactil care este la fel de ușor de folosit și intuitiv precum un smartphone. El poate afișa chiar aplicațiile de pe smartphone-ul personal, odată conectat terminalul prin tehnologie Bluetooth sau prin cablu de date cu conexiune USB. Pe lângă această funcție, ecranul este interfață pentru sistemul audio, pentru camera de mers înapoi sau pentru sistemul de navigație.

Display LCD multi-informație de 4,2 inchi

Un display nou, LCD, cu dimensiunea de 4,2 inchi și care afișează mai multe informații este disponibil acum între ceasurile de bord. Acesta îi oferă șoferului date despre sistemul ALLGRIP, distribuirea forței G în timpul rulării, cuplul livrat de motor sau forța de frânare aplicată, pe lângă multe altele.

Tapițerie nouă

Scaunele și bancheta sunt îmbrăcate într-o tapițerie nouă, profilată cu elemente geometrice, stilate, care mărește gradul de confort oferit pasagerilor.

Design nou pentru ceas

Încorporat în planșa de bord, noul ceas adaugă o notă de modernism și un aer sofisticat spațiului destinat șoferului.

PERFORMANȚĂ

Noul motor 1.4 BOOSTERJET (K14D)

Noul motor 1.4 BOOSTERJET turbo cu injecție directă oferă mai mult cuplu modelului Vitara. Turbina cu răcitor intermediar împinge aerul sub presiune în cilindri și oferă motorului mai mult cuplu în plaja de turații joase, chiar și la 2.000 rpm. Sistemul de injecție directă îmbunătățește consumul de combustibil
prin gestionarea cantității și presiunii combustibilului trimis către cilindri. Mai mult, eficiența propulsorului este sporită și cu ajutorul sistemului electric de temporizare comandată a supapelor (VVT), a recirculării gazelor de evacuare (EGR) și al raportului mare de compresie.

Transmisia manuală cu 6 trepte

Rapoartele optimizate ale transmisiei manuale sporesc economia de combustibil și performanțele dinamice, în vreme ce o contragreutate asigură o schimbare mai precisă și mai fermă a treptelor de viteză. Mai mult, rigiditatea transmisiei a fost la rândul său îmbunătățită, pentru un comportament mai silențios și diminuarea vibrațiilor.

Sistemul hibrid 48V

Sistemul 48V (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) este un nou sistem hibrid de tip “mild” disponibil pe noul motor 1.4 BOOSTERJET. Sistemul este format dintr-un demaror-generator integrat (ISG) care se comportă ca un motor electric, o baterile lithiu-ion (48 V, 8 Ah), și un convertor DC-DC. Prin creșterea voltajului oferit de demarorul-generator integrat de la 12 V (disponibil pe motorul 1.2 DUALJET) la 48V, concomitent se înregistrează și o mărire a puterii motorului, ceea ce se traduce într-un aport mai mare la asistarea oferită motorului termic precum și recuperarea unei cantități mai mare de energie electrică la decelerare. Sistemul 48V mai dispune și de două funcții noi – controlul cuplului motor și amplificarea cuplului motor, indisponibile pe sistemul 12V. Aceste noi funcții amplifică experiența de condus prin completarea cuplului produs de motorul termic cu cel produs de generatorul de pornire integrat (ISG) în timpul accelerării. Mai mult, o funcție specială a sistemului îi permite motorului electric să mențină la relanti motorul termic, eliminând astfel arderea de combustibil cât timp motorul termic funcționează la relanti.

Sistem ALLGRIP SELECT

Noul Vitara beneficiază de tracțiune 4WD grație sistemului dezvoltat de Suzuki ce îi permite șoferului să selecteze unul dintre cele 4 moduri de condus diferite:
 • Auto: pentru condus economic; comută automat pe 4WD când detectează alunecări;
 • Sport: alocă mai mult cuplu către roțile din spate pentru a îmbunătăți performanța la viraje și optimizează caracteristicile acceleratorului/cuplului pentru un răspuns mai bun al motorului;
 • Snow: pentru suprafețe cu zăpadă, nepavate sau alunecoase;
 • Lock: pentru a extrage vehiculul din zăpadă, noroi și nisip.

SIGURANȚĂ

Mai multe sisteme. Mai multă siguranță. Mai mult… WOW!

Suzuki Vitara reprezintă mult mai mult decât un aspect plăcut. Are și foarte multă tehnologie inteligentă. Protejați și asigurați de sisteme de ultimă oră, pasagerii pot fi siguri că sunt în siguranță în orice clipă și se pot bucura oricând de sistemele de divertisment.

Suzuki Safety Support

Vitara este echipată cu sistemul avansat dezvoltat de Suzuki pentru monitorizarea traficului din fața automobilului. Acesta folosește o combinație de date oferite de o cameră de monitorizare și un sistem laser, montat la nivelul parbrizului. Camera monitorizează distanțe medii și lungi și poate detecta semne de circulație sau pietoni aflați pe poziții periculoase, ori marcajele drumului, iar laserul funcționează perfect pe distanțe scurte sau pe timpul nopții, ambele sisteme aducându-și aportul la o siguranță maximă în timpul mersului.

Monitorizarea unghiului mort

Schimbarea benzii de circulație la viteze de peste 15 km/h se face în mai mare siguranță grație unor senzori montați în spatele mașinii, care monitorizează zonele în care șoferul are ungiuri moarte de vizibilitate, pe ambele părți ale vehiculului. Dacă în oricare dintre unghiurile moarte se află un vehicul, șoferul este avertizat de către un martor luminos ce se aprinde în oglinda exterioară corespunzătoare părții pe care se găsește partenerul de trafic. Dacă șoferul încearcă și o manevră de schimbare a benzii, pe lângă semnalul luminos este generat și un semnal acustic de avertizare.

Dual Sensor Brake Support

În timpul rulării, Vitara folosește doi senzori – o cameră de monitorizare a traficului și un senzor laser. Aceștia analizează dacă există riscul unei coliziuni cu vehiculele din față sau riscul de a lovi un pieton.

Adaptive Cruise Control (ACC)

Când există un alt vehicul în față, sistemul ACC folosește date oferite de radarul de monitorizare a traficului și menține automat distanța față de el, existând posibilitatea de a se opta pentru trei intervale de siguranță predefinite. Când în față nu există alte vehicule, sistemul menține automat viteza de deplasare, odată trecut pragul de 40 km/h.

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Back to top