Condiții pentru Întreținerea Autoturismelor

Serviciile de întretinere conform recomandărilor Producătorului/Importatorului conform carnetului de service și întreținere emis de către acesta.

 

Valabilitatea Geografică a Garanției

Garanția este valabilă pe teritoriul geographic al Europei pentru vehiculele vândute în România.

 

Schimbarea dreptului de proprietate

Schimbarea dreptului de proprietate asupra vehiculului nu afectează garanția extinsă, garanția extinsă fiind transferată noului proprietar, sub rezerva faptului că în cazul în care vehiculul este vândut unui distribuitor (excluzând dealer-ul official Suzuki), garanția va înceta.

 

Perioada Garanției Extinse

84 de luni pana la 200.000 km (3+7 ani/200.000 km).

 

Data de Încetare a Garanției Extinse

Termenul de garanție începe să curgă în prima zi calendaristică după expirarea termenului de garanție acordată de producător și se termină

  1. În ultima zi a celui de-al 10-lea an calculate de la data începerii termenului de garanție acordată de producător sau
  2. La atingerea unui număr de maxim 200.000 km, în funcție de care dintre aceste condiții este prima îndeplinită.

 

Motor și turbină

Galeria de admisie, bloc motor, carterul, chiuloasă, garniture de chiuloasă, toate componente interne legate de circulația uleiului, răcitorul de ulei, baia de ulei, comutatorul de presiune al uleiului, carcasa filtrului de ulei, volanta, toata de acționare cu coroană dințată, curea dințată de distribuție/lanț distribuție cu rolă întinzător, cu condiția că intervalele de schimbare să fie respectate și înlocuirea nu este necesară. Sistem de alimentare: Turbosuflantă.

 

Transmisia manual și automata

Carcasa cutiei de viteze și componente interne ale acesteia, incluzând convertorul de cuplu (wandler), unitatea electronica de comandă a transmisiei automate, cablurile de schimbare a vitezelor (cabluri Bowden).

Garanția va acoperi garniturile, ghidajele, tuburile, țevile, bujiile incandescente numai în cazul când își vor pierde capacitatea de funcționare datorită defecțiunii unei părți acoperite de garanția care urmează să fie compensate în mod obligatoriu în conformitate cu Garanția, iar înlocuirea lor devine necesară din punct de vedere tehnic.

Back to top