ÎN CULISELE SUZUKI – FEMEI CU POVEȘTI

Luna martie este dedicată femeilor din întreaga lume și celebrăm alături de colegele care ne inspiră zilnic. Am adunat trei perspective remarcabile, diverse și acum vă împărtășim experiențele lor, sfaturile, zilele extraordinare și momentele de cumpănă.

Andreea Petre, membră a departamentului de vânzări, ne povestește experiența sa în domeniul auto.

Abilitățile necesare

Andreea este determinată, veselă și optimistă, calități care îi sunt de mare ajutor în gestionarea provocărilor zilnice din industria auto. Experiența în gestionarea timpului, rezolvarea problemelor și empatia sunt caracteristicile anterioare care îi sunt deosebit de utile în poziția sa actuală.

De ce domeniul auto?

Datorită naturii perseverente, Andreea nu a avut îndoieli cu privire la alegerea sa profesională. Succesele și realizările din cariera ei au consolidat decizia de a rămâne în această industrie, oferindu-i motivația necesară pentru a continua să se implice.

„Sfaturile doctorului”

Ea încurajează încrederea în sine, un zâmbet cald și o stângere de mână fermă ca mijloace eficiente de a câștiga încrederea în primele momente de discuție.” Da, empatia este una dintre abilitățile care mi-au fost de ajutor.” menționează aceasta.

Mesajul pentru colegele de breaslă

Andreea îndeamnă fiecare femeie să-și împărtășească unicitatea și să-și continue contribuțiile valoroase în industria auto, menționând importanța rezistenței și a contribuțiilor lor pentru transformarea pozitivă a acestui domeniu.

Ramona Dragomir, cu o experiență vastă în domeniul vânzărilor, împărtășește perspectiva sa în abordarea provocărilor și a succesului în acest domeniu.

Caracteristici profesionale și personale

Prin simțul umorului și abilitatea de a detensiona atmosfera, Ramona aduce o contribuție semnificativă la dinamica și succesul echipei sale. Aceasta consideră că empatia sa o ajută să înțeleagă mai bine nevoile clienților și să le ofere sprijinul de care au nevoie.

„Știți vorba aceea, că cel mai bun bucătar nu își dezvăluie ingredientul secret? 😊 Glumesc – consider că abilitatea de a te adapta la schimbare reprezintă un punct esențial pentru a avea succes. Dacă nu acceptăm noul drum, nu putem pași pe el în siguranță.” spune Ramona, când a fost întrebată ce caracteristici personale au ajutat-o să ajungă în acest punct al carierei.

Motivație

Pasiunea pentru munca sa și satisfacția clienților sunt principalele motive care o determină să rămână în această industrie. Recunoașterea eforturilor sale și sprijinul din partea colegilor îi întăresc decizia.

Mesajul pentru Ziua Internațională a Femeii

Ea încurajează femeile să aibă curaj, să iubească și să se bucure de viață, aducând astfel valoare și rezistență în tot ceea ce fac. Un călduros „La mulți ani!” și, desigur, mult succes în tot ceea ce își propun.

Andreea Bilciurescu, membru al departamentului de CSR, împărtășește cu entuziasm experiența sa profesională, angajamentul său în domeniul responsabilității sociale corporative și contribuția sa la dezvoltarea comunității.

Abordarea empatică

„Hai să fac bine astăzi! NU hai să fac bani astăzi.” spune Andreea. Abordarea sa se axează pe oameni și pe promovarea unui proces continuu de îmbunătățire și evoluție pozitivă.

Andreea a luat pulsul tuturor domeniiilor de activitate din organizația noastră, iar destinația finală a fost dezvoltarea promovării și comunității firmei. Aceasta a fost pionier a departamentului de Marketing și de CSR.

Perspectiva de CSR

Andreea este pasionată de gestionarea mediului – fapt confirmat de inițiativele sale, precum organizarea unei acțiuni de plantare a copacilor împreună cu colegii din firmă. Ulterior, a dezvoltat parteneriate cu ONG-uri și s-a concentrat pe zona de educare, de conștientizare în domeniul auto.

„Business mai mult despre oameni decât despre mașini.” este deviza susținută de Andreea.

Acestea fiind spuse…

În această zi specială, celebrăm cu drag femeile: colege, surori, fiice, iubite, prietene, mame sau bunici – toate cele care ne inspiră zilnic, vă mulțumim!

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top