Cinci trasee la distanță, cu ALLGRIP în siguranță!

Photo: Cristiana Oprea- Emoticar.ro

Știi momentul ăla când simți că faci același lucru la nesfârșit? Mersul în oraș e mereu la fel, la job lucrurile nu se schimbă prea mult, iar în weekend iar te uiți la un film. Ei bine, atunci apare monotonia: starea de care vrei să scapi cât mai repede, făcând un lucru diferit. Simți că e timpul să faci ceva interesant, dar nu știi exact ce? Ia-ți câteva zile libere și apucă-te să cutreieri țara!

Transformă oboseala din trafic cu satisfacția cunoașterii celor mai frumoase peisaje, văzute alături de mașina potrivită: Vitara. De ce? Pentru că are grijă de tine la fiecare kilometru parcurs. Poți folosi patru moduri de condus diferite: AUTO, SPORT, SLOW și LOCK, despre care am povestit mai multe aici. Hmm, unde ar vrea Vitara să meargă? Alegerea îți aparține, însă mi-a șoptit câteva trasee pe care nu trebuie să le ratezi.

Photo: Cristiana Oprea- Emoticar.ro

Prima oprire: Pasul Tihuța. Locul perfect în care te poți relaxa un pic, pe distanța Vatra Dornei- Bistrița. Traseul cuprinde multe serpentine abrupte, deci vara e anotimpul perfect în care îl poți face. Drumul șerpuit printre brazi te va duce spre un peisaj care nu te va lăsa să treci fără să te oprești să privești: vezi casele plasate ici-colo pe deal, iar în zare Munții Bârgăului, Călimani, Suhardul, Rodnei. Trage o gură sănătoasă de aer în piept și hai să mergem mai departe!

Photo: turistderomania.ro

Ce zici de Cheile Bicazului? Peisajul de aici te va întoarce în timp. Drumul de 8 km leagă Transilvania de Moldova și e împodobit cu stânci vechi de milioane de ani. Poate și strămoșii tăi au ajuns la un moment dat în același loc. Ei erau cu trăsura, tu conduci o Vitara, ai mai mulți cai. 🙂

Rămânem tot la chei, dar de această dată la Cheile Dobrogei: o altă parte a reliefului care datează de pe vremea Jurasicului. Dacă pornești din Târgușor, mergând spre Cheia o să-ți bucuri privirea aproximativ 10 km: șanțuri naturale, peșteri săpate în calcare, faună și floră bogate, merită să oprești puțin.

Photo: cartitaplimbareata.ro

Vorbește toată lumea despre Transfăgărășan. Este, cu siguranță, un drum deosebit, însă noi vrem să vorbim despre Transrarău, unul dintre cele mai noi trasee. Vei merge 26 de km și vei urca până la 1400 de metri, unde te vor întâmpina cu Munții Rarău. Când ajungi în vârf, satisfacția e mare, mai ales că te poți baza 100% pe Vitara, SUV-ul care îți pune toate beneficiile la dispoziție pentru a parcurge traseul.

Dacă nu vrei să mergi prea mult cu mașina, dă o fugă până la Horezu. Faci cam trei ore de la București. Te vei bucura de un drum în stare bună, dar ai grijă că există și câteva porțiuni afectate de ape. Satul este frumos și liniștit, te relaxezi printre livezi și te poți opri la un picnic în natură.

Pe orice drum ai alege să mergi, contează cine este alături de tine. Ia-ți familia și urcați-vă în Vitara! Îl găsești în showroom-ul nostru. Vrea să vadă lumea alături de tine. 🙂

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top