Încă din 1970, Suzuki a dezvoltat și a comercializat o varietate de vehicule 4×4 ce au răspuns cu brio nevoilor șoferilor. Imaginea 4×4 a companiei Suzuki a devenit atât de bine recunoscută în lume, încât mulți oameni se gândesc la vehicule de teren când aud de Suzuki. Acum, căutând să își ducă strategia la următorul nivel, Suzuki a redefinit ALLGRIP, o tehnologie ce evidențiază experiența companiei în dezvoltarea de vehicule 4×4.

 

Ce este ALLGRIP?

ALLGRIP este o tehnologie de condus 4×4 ce combină perfect trei valori: Liniștea Mentală, Plăcerea de a Conduce și Depășirea Provocărilor.
Liniștea Mentală… Pe orice suprafață sau în orice condiții de condus, ALLGRIP îți oferă încrederea de care ai nevoie pentru a conduce cu o stare de spirit ridicată. Cu ALLGRIP, ai un partener reconfortant, întotdeauna aproape de tine.
Plăcere de a Conduce… Cu ALLGRIP, poți transforma orice situație în plăcere și distracție. De la drumuri șerpuite, la teren accidentat, ploi torențiale sau zăpezi, poți lua controlul volanului pentru un condus exaltant. Fii mai activ, fii liber. Alegerea e în mâinile tale.
Depășirea Provocărilor… Noile aventuri sunt pline de distracție. Dar unele provocări pot fi dificil de depășit. Cu ALLGRIP drept partenerul tău de încredere, poți simți încrederea de a conduce mai departe. Împreună, avansezi către un orizont mai larg.
4×4 nu se mai adresează doar anumitor situații sau întrebuințări, ci a devenit un partener de încredere pentru toată lumea. ALLGRIP vine în 3 variante de tehnologie: Auto, Select sau Pro.

Transferă automat cuplu către roțile din spate atunci când detectează pierderea aderenței de către cele din față, în special la condusul pe suprafețe alunecoase sau acoperite cu zăpadă.

Modele cu tehnologia ALLGRIP AUTO

Îi permite șoferului să selecteze unul dintre cele 4 moduri de condus diferite:

  • Auto: pentru condus economic; comută automat pe 4WD când detectează alunecări;
  • Sport: alocă mai mult cuplu către roțile din spate pentru a îmbunătăți performanța la viraje și optimizează caracteristicile acceleratorului/cuplului pentru un răspuns mai bun al motorului;
  • Snow: pentru suprafețe cu zăpadă, nepavate sau alunecoase;
  • Lock: pentru a extrage vehiculul din zăpadă, noroi și nisip.

Modele cu tehnologia ALLGRIP SELECT

Oferă abilități off-road superioare pentru spiritul de aventură al șoferului și îi dă acestuia puterea de a înfrunta provocările. Este soluția potrivită pentru specialiștii care au nevoie de performanță la volan și de un răspuns instantaneu la manevrarea pe terenuri dificile.

Modele cu tehnologia ALLGRIP PRO

Jimny

PROGRAMEAZĂ UN TEST DRIVE ȘI DESCOPERĂ TEHNOLOGIA

* Trimiterea formularului nu asigură efectuarea programării în ziua și ora aleasă. În urma completării acestui formular, vei fi sunat(ă) de unul dintre consilierii noștri pentru confirmarea programării.

Back to top