Jimny

De la 25.000 € cu TVA

Noul Jimny, versiunea comercială

O nouă versiune comercială cu două locuri, bazată pe micul off-roader Jimny, este acum disponibilă.
Pentru a satisface în continuare nevoile profesioniștilor, noul vehicul comercial ușor Jimny propune un spațiu încăpător pentru bagaje, cu podea plată, dar și o compartimentare de siguranță pentru încărcătură.
Performanță off-road autentică
Versiunea comercială a noului Jimny propune aceleași caracteristici autentice off-road, apreciate de profesioniști, la fel ca modelul destinat pasagerilor, cu unele elemente cheie – șasiul cu ramă, separat de caroserie, unghiurile de atac, trecere și degajare, puntea spate rigidă cu 3 legături și ALLGRIP PRO, un sistem de tracțiune integrală nepermanentă care are și raport de transmitere cu funcție de reductor.
Compartiment practic pentru bagaje
Pentru o utilitate sporită, noul model utilitar ușor oferă un volum util pentru încărcătură de 863 litri, cu 33 mai mulți decât versiunea de pasageri în configurația cu bancheta pliată, iar podeaua este plată pentru a spori practicalitatea. Pentru a împiedica încărcătura să se deplaseze necontrolat, au fost prevăzute elemente de siguranță pentru fixare.
Sisteme de siguranță avansate
Pentru a oferi un plus de siguranță atât în cazul deplasărilor pe drumurile amenajate cât și în off-road, noul model comercial ușor vine echipat cu aceleași sisteme de asistare ca versiunea pentru pasageri. Sunt incluse sistemul DSBS (Dual Sensor Brake Support) care poate frâna automat pentru a evita un eveniment nedorit sau o coliziune, precum și funcțiile „Hill Hold Control” și „Hill Decent Control”, care controlează și asistă autovehiculul la coborârea în pantă. În plus, sistemul eCall, o funcție de urgență care trimite automat mesaje în cazul unei coliziuni, a fost introdus suplimentar pe noul model.

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Back to top