Jimny

De la 21.000 € cu TVA

Noul Jimny, versiunea comercială

O nouă versiune comercială cu două locuri, bazată pe micul off-roader Jimny, este acum disponibilă.
Pentru a satisface în continuare nevoile profesioniștilor, noul vehicul comercial ușor Jimny propune un spațiu încăpător pentru bagaje, cu podea plată, dar și o compartimentare de siguranță pentru încărcătură.
Performanță off-road autentică
Versiunea comercială a noului Jimny propune aceleași caracteristici autentice off-road, apreciate de profesioniști, la fel ca modelul destinat pasagerilor, cu unele elemente cheie – șasiul cu ramă, separat de caroserie, unghiurile de atac, trecere și degajare, puntea spate rigidă cu 3 legături și ALLGRIP PRO, un sistem de tracțiune integrală nepermanentă care are și raport de transmitere cu funcție de reductor.
Compartiment practic pentru bagaje
Pentru o utilitate sporită, noul model utilitar ușor oferă un volum util pentru încărcătură de 863 litri, cu 33 mai mulți decât versiunea de pasageri în configurația cu bancheta pliată, iar podeaua este plată pentru a spori practicalitatea. Pentru a împiedica încărcătura să se deplaseze necontrolat, au fost prevăzute elemente de siguranță pentru fixare.
Sisteme de siguranță avansate
Pentru a oferi un plus de siguranță atât în cazul deplasărilor pe drumurile amenajate cât și în off-road, noul model comercial ușor vine echipat cu aceleași sisteme de asistare ca versiunea pentru pasageri. Sunt incluse sistemul DSBS (Dual Sensor Brake Support) care poate frâna automat pentru a evita un eveniment nedorit sau o coliziune, precum și funcțiile „Hill Hold Control” și „Hill Decent Control”, care controlează și asistă autovehiculul la coborârea în pantă. În plus, sistemul eCall, o funcție de urgență care trimite automat mesaje în cazul unei coliziuni, a fost introdus suplimentar pe noul model.

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Autonet Suzuki¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Autonet Suzuki (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Suzuki în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@auto-net.ro sau telefonic la numărul 021.221.9137. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Suzuki noi dacă nu bifezi „Suzuki (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Autonet Suzuki.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Suzuki noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Autonet Suzuki.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Autonet Suzuki.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Autonet Suzuki reprezintă AUTONET S.R.L.

AUTONET S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 125, Sector 6, București, România;
Capital social: 400.800 RON;
CUI: 11185770;
Nr. înreg. ONRC: J40/10672/1998;
Showroom: tel. 021.221.9137;
Service și piese de schimb: tel. 021.221.9138, fax 021.221.9139;
E-mail și web: suzuki@auto-net.ro, http://suzuki.auto-net.ro.

Back to top