SX4 S-CROSS, profesorul de mate!

Când îți cumperi o mașină nouă și începi să-i pui întrebări consilierului de vânzări, vei primi multe răspunsuri sub formă de cifre sau numere. Nu ne referim la vreo formulă matematică prin care poți obține mașina visurilor, ci la caracteristicile unui automobil ce țin de dimensiunile și capacitățile lui. SX4 S-CROSS Hybrid este gata să fie caracterizat în numerele care vor găsi soluția necunoscutei tale. 🙂

La o primă vedere, SX4 S-CROSS Hybrid este un 4×4 pregătit de aventurile off-road, cu o gardă la sol de 18 centimetri. Cu ajutorul lui, vei trece ușor peste provocările drumului de munte, mai ales când sistemul ALLGRIP îți oferă un plus de siguranță, iar bordurile din orașele agitate nu te vor speria dacă va trebui să parchezi pe marginea drumului.

Motorul turbo îți surprinde așteptările cu o capacitate de 1.4 litri și 129 CP, care pot fi exploatați cu ajutorul celor 6 trepte de viteză, iar la benzinărie, plinul va fi gata după ce vei alimenta cu 47 de litri.

Portbagajul îți oferă posibilitatea să iei cu tine tot cei ai nevoie. Cei 440 de litri te vor asigura că nu vei duce lipsă de spațiu. Dacă, totuși, ai nevoie de mai mult, iar cele 5 locuri nu sunt ocupate, scaunele din spate sunt rabatabile 60:40, deci dacă te gândești să renovezi casa și ai nevoie de ceva mai mult loc pentru materiale, portbagajul lui SX4 S-CROSS este soluția ideală.

Cum tehnologia ne acaparează viața din orice direcție, iar telefonul nu-l vom folosi la volan, sistemul multimedia de la Suzuki va veni în ajutorul tău, ca atenția să fie sporită asupra drumului și nu a lucrurilor din mașină. Este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto și alte aplicații similare (MirrorLink), și astfel îți poți conecta telefonul prin USB pentru a putea asculta muzica preferată, pentru a obține indicații de drum și pentru a-ți putea suna apropiații prin comenzi vocale. În acest fel, de pe ecranul de 7 inchi cu touchscreen, ai acces la funcțiile și aplicațiile telefonului tău, în deplină siguranță.

Și dacă vorbim despre cifre și numere, amintim și despre sistemul hibrid de tip mild, care vine în ajutorul motorului prin intermediul unui generator integrat (ISG) și o baterie Li-ion de 48 de V. Acesta are funcția de motor electric pe baza unei baterii eficiente care se poate încărca și alimenta de la sine, astfel nu necesită încărcarea la priză. Este, practic, un asistent al motorului termic și funcționează odată cu acesta.

Cam așa arată o radiografie matematică a lui SX4 S-CROSS Hybrid. Nu uita că pe site există fișele de produs pentru fiecare model care te interesează!

Deci, poți analiza toate variantele acasă, iar consilierii noștri te pot lămuri la un apel distanță. 🙂

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top