Despre Suzuki îți povestesc colegii noștri. Astăzi: Alexandru Cuturela

Când nu știi încă ce mașină să alegi sau ce model va răspunde tuturor nevoilor tale, persoana care te va ajuta este consilierul de vânzări. Dacă ai intrat în showroom-ul Autonet Suzuki în ultimii patru ani, cu siguranță l-ai zărit pe Alexandru Cuturela.

Pentru el, Autonet reprezintă o companie cu un istoric de excepție în acest domeniu, depășind douăzeci de ani de activitate: „Clienții vor întâlni la Autonet oameni pregătiți să prezinte cu exactitate și profesionalism absolut tot ce ține de autoturismul preferat, de la drive-test, ofertă de preț, recepția automobilului, până la partea de service și mentenanța post-vânzare. Totul este foarte bine pus la punct.” Astfel, ne găsești de luni până vineri între 09:00-18:00, iar sâmbătă de la 10:00 la 14:00, pe Calea Giulești nr. 125.

Alex a ales Suzuki, pentru tradiția, fiabilitatea și accesibilitatea brand-ului, dar și pentru performanță. Dacă ar fi să aleagă unul dintre modelele Suzuki, ar opta pentru Swift: „O mașină de oraș, foarte manevrabilă, încăpătoare chiar și pentru persoane înalte de peste 1.90 cm, ca mine. E sportivă, economică și foarte fiabilă.” Tu ce model Suzuki preferi?

Dacă ești în căutarea unui 4×4, dar încă nu te-ai hotărât ce să alegi dintre Vitara și SX4 S-CROSS, Alexandru îți explică exact diferența dintre cele două:

„SX4 S-CROSS se diferențiază prin structura bordului și câteva dotări: clima cu două zone, oglinda electro-cromatică, cotiera spate, suspensia sensibil mai moale și spațiul interior cu zece cm mai mare. Toate acestea îl transformă într-o opțiune confortabilă ca autoturism de familie.

Vitara este o mașină dotată pe parte de tehnologie radar, cu o gardă la sol și un unghi de atac mai bun, dimensiuni mai reduse. Este o mașină mai utilă pe teren accidentat și are un preț puțin mai accesibil decât SX4 S-CROSS.”

Un consilier de vânzări se definește prin profesionalism, orientarea către nevoile clientului și carismă, dar Alexandru spune că cel mai important e să vadă oameni mulțumiți în urma colaborării cu el și să formeze relații de lungă durată cu iubitorii acestei mărci. Bucuria este cu atât mai mare, cu cât, uneori ajung în showroom pentru a-și lua automobil nou și prietenii, rudele sau vecinii clienților.

Când ne gândim la o perioadă de zece ani ni se pare mult, însă timpul trece imediat. L-am întrebat pe Alexandru cum crede că vor fi mașinile peste un deceniu? Răspunsul lui: „Probabil vor fi din ce în ce mai sigure, mai fiabile, mai dotate, cu tot felul de gadget-uri necesare perioadei respective. Probabil până atunci vor fi implementate și alte tehnologii care vor ajuta la deplasarea și în alte moduri decât pe șosele.”

Dacă ești în căutarea unui model Suzuki și ai nevoie de sfatul unui consilier de vânzări, nu ezita să-l contactezi pe Alexandru Cuturela.

Mașina visurilor va fi mai aproape decât crezi! 🙂

1 Comment

  • Stelian Florea| 07.05.2020 at 19:23 Răspunde

    Tin sa-l salut si sa-i trimit toata consideratia mea domnului Alexandru Cuturela pentru care port cea mai adanca stima. Un om deosebit.

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top