Relaxare la superlativ cu SX4 S-CROSS în natură

Pentru mulți dintre noi relaxarea se rezumă la câteva minute de yoga, răsfoirea paginilor din cartea preferată sau o scurtă escapadă în natură. Știai că două ore petrecute la iarbă verde îți pot îmbunătăți sănătatea? Potrivit unui studiu făcut în Marea Britanie, natura ajută la reducerea stresului, anxietății și depresiei. Noi îți propunem să oprești timpul în loc și să te cazezi pe o pajiște de munte. Sună bine! Iar cu SX4 S-CROSS nu vei avea nevoie de cort!

Relaxarea începe în timp ce conduci. SX4 S-CROSS dispune de ALLGRIP, o tehnologie de condus 4×4, numai bună pentru a hrăni simțul tău aventurier. Drumurile de munte nu vor fi o provocare, plăcerea condusului se va resimți la fiecare manevră, iar călătoria va fi așa cum visai în pauza de la birou: desăvârșită!

Odată ajuns/ă la destinație, pregătește-ți terenul! Alege un loc potrivit, în funcție de peisajul pe care vei vrea să îl vezi dimineața la cafea, și asigură-te că ai cu tine provizii pentru restul zilelor. SX4 S-CROSS are în portbagaj o priză de 12V, așa că poți umple lada frigorifică fără grijă! Da, nu mai trebuie să întinzi cablul până la consola din față, păstrează priza liberă pentru a-ți încarca telefonul la nevoie!

Totuși, cel mai probabil, telefonul va avea mai multă baterie ca într-o zi obișnuită, iar scroll-urile pe rețelele sociale vor fi mai scurte sau chiar absente. Timpul trece altfel când faci ceea ce îți place și parcă începi să te ghidezi mai mult după soare decât după ceas. Relaxarea dintr-o așa după-amiază se va măsura în punctaje la jocurile de societate, iar apariția apusului s-ar putea să te ia prin surprindere.

Am spus apus, urmează focul de tabără! În caz că poveștile de groază te-au făcut să fii puțin neliniștit/ă, aprinde farurile LED, care economisesc energie și lasă-le pornite cât pregătești cina. Nu vei mai avea nevoie de lanternă ca să găsești ce cauți!

După o zi în care ți-ai încărcat bateriile, e timpul să economisești puțină energie. Noaptea, asigură-te că mașina nu este parcată în pantă și potrivește locul de dormit cu capul așezat în partea frontală. Vei avea, astfel, loc să faci puțin stretching dimineața.:)

Până atunci, e timpul să dai play filmului pe care îl aveai programat. Da, ai citit bine! Fil-mu-lui! SX4 S-CROSS are un sistem multimedia prin care îți poți conecta smartphone-ul. Ecranul tactil de 7” te va face să simți că ai propria sală de cinema: atmosferă privată, gustări pe alese, și mult spațiu. Totul în mașina ta! 🙂

Portbagajul de 875l al lui SX4 S-CROSS, cu bancheta rabatată, va oferi spațiu generos pentru două persoane, așa că asigură-te că ai o saltea confortabilă. Dacă optezi pentru plafonul panoramic, sigur vei strânge și mai multe amintiri: stelele te vor privi, iar soarele îți va strecura o rază de „Bună dimineața!

Peste noapte, lasă un geam al mașinii puțin deschis pentru a absorbi umiditatea și pentru a păstra un aer proaspăt.

Un weekend petrecut în natură va avea efecte asupra stării tale în săptămâna care va urma: tocmai de aceea, ocrotește mediul înconjurător, în semn de mulțumire! Ia cu tine mai mulți saci și separă deșeurile pe categorii ca să le poți recicla ulterior. Vei vedea că pot fi mai multe decât te-ai fi așteptat, iar faptul că le reciclezi îți va oferi satisfacția unui lucru bine făcut față de natură. 🙂

Ei bine, tu unde te-ai gândit să evadezi zilele acestea? Dacă îți plac escapadele în natură menite să îți ofere câteva momente de relaxare, noi spunem că SX4 S-CROSS va fi partenerul de drum ideal. Vine la pachet cu sistemul ALLGRIP, care oferă o experiență antrenantă a  condusului off-road și muult spațiu. Vino să îl descoperi în showroom-ul nostru de pe Calea Giulești, nr. 125!

1 Comment

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top