De la filosofie, în trafic: Suzuki Motors Corporation

De-a lungul anilor, Suzuki și-a consolidat numele nu doar datorită istoriei remarcabile, ci și pentru originalitate, calitate și fiabilitatea autovehiculelor, elemente definitorii pentru mulți dintre cei care vor să-și cumpere un automobil. Pe lângă modul în care sunt construite mașinile Suzuki, filosofia brandului este cea în baza căreia evoluează noile tehnologii, pentru a oferi mereu o calitate superioară.

Tehnologiile de ultimă oră disponibile pe modelele Suzuki sunt rezultatul muncii continue din spatele echipei de cercetare și dezvoltare din Yokohama și Hamamatsu, analizând permanent capacitățile de producție la clasă mondială. În 26 de țări, centrele de fabricație oferă soluții cerințelor și fac față provocărilor apărute în piață.

Sloganul „Way of Life!” marchează felul prin care compania vrea să ofere produse pliabile pe nevoile oamenilor, fiind valoroase, sigure și performante, tocmai pentru a face cât mai mult parte din viața lor.

Întreaga misiune a companiei a fost pusă la punct încă din anul 1962 și se învârte în jurul găsirii celor mai bune soluții de mobilitate, atât pe asfalt, cât și pe terenuri accidentate. În plus, este urmărită îmbunătățirea continuă a produselor. Viziunea se caracterizează prin dorința de a crea valoare, care să răspundă așteptărilor fiecărui client.

Acțiunile sociale reprezintă și ele un factor important pe care compania vrea să-l dezvolte din ce în ce mai mult. Din 1980, Suzuki deține câteva fundații prin care sunt susținute activitățile ce țin de dezvoltarea științifică și tehnologică. Spre exemplu, Suzuki Education and Culture Foundation este un program prin care se aduc contribuții pentru dezvoltarea sănătoasă a tinerilor. Suzuki Plaza este un întreg muzeu în care sunt inegrate marile creații Suzuki, despre care avem un întreg articol aici.

Toate aceste credințe de brand s-au unit pentru a oferi cele mai bune automobile atât pentru oraș, cât și pentru aventurile off-road. Le poți descoperi online, dar și în showroom-ul nostru de pe Calea Giulești, nr. 125.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top