Achiziție pe roți în pași pe hârtie

Viața unui om se împarte deseori în funcție de repere importante: înainte și după căsătorie, înainte și după primul copil, înainte și după ce a ajuns în parcarea lui automobilul la care a visat mult. Mobilitatea reprezintă pentru mulți dintre noi mai mult decât deplasarea din punctul A în punctul B. Înseamnă confort, calitate, fiabilitate și, mai ales, siguranță. Începi să cauți mașină și studiezi atent piața. Vrei un automobil nou, dar oscilezi între mai multe modele. Ce bine că avem atâtea opțiuni! Și cum te gândești așa, la volanul mașinii pe care ai moștenit-o de la tata, așteptând să se facă semaforul verde, apare pe banda din dreapta un automobil altfel: îți fură privirea, te vrăjește, iar singurul lucru pe care mai apuci să-l observi este S-ul de pe capotă: Suzuki, deci. Dar ce model alegi? Îți explicăm în continuare achiziția mașinii în câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi!

Primul pas: ceri oferta. Intri pe site-ul nostru aici, iar în cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre consilierii noștri. În urma apelului telefonic, veți stabili o întâlnire în showroom-ul nostru, de pe Calea Giulești nr. 125, Sector 6, București. Aici, discuțiile vor fi mai lungi, consilierul va afla care sunt nevoile tale și va găsi soluția de mobilitate potrivită ție. De asemenea,  vei putea cunoaște modelele Suzuki și te vei hotărî care dintre ele te-ar reprezenta cel mai bine. „Asta e!”, strigi cu entuziasm în minte. Urmează un test-drive în care vă împrieteniți, tu și mașina. Odată ce iei decizia de a începe o prietenie pe termen lung, urmează câteva etape, pe care mulți nu le cunosc în detaliu. Iată-le!

Se achită un avans pentru rezervarea mașinii. Reprezintă dovada intenției tale ferme de achiziție a autoturismului și va fi scăzut la plata finală. Taxa de rezervare se poate plăti numerar, online sau prin transfer bancar, în momentul semnării contractului sau în cel mult 24 de ore de la semnarea acestuia. Termenul de livrare va fi agreat și comunicat la momentul semnării contractului. Vom avea grijă să îți trimitem o notificare de plată când mașina ta va ajunge la noi.

Restul de plată se achită doar prin transfer bancar, taxa plătibilă în lei; toate informațiile necesare acestui transfer le vei găsi în înștiințarea pentru plată. Ai 5 zile la dispoziție să o achitiți, iar imediat după, mașina ta va fi gata pentru livrare.

Dacă ai ales achiziția mașinii prin Programul Rabla, consilierul tău îți va comunica toți pașii necesari obținerii acestui avantaj. Tu asigură-te doar că nu ai datorii la stat. 🙂

Cu siguranță, îți vin în minte întrebări importante, așadar, lăsăm mai jos câteva dintre cele mai frecvente.

Pot să plătesc mașina printr-un contract de finanțare (leasing sau credit)?

Îți putem intermedia o finanțare prin colaboratorii noștri, însă orice altă variantă dorită de tine va fi agreată de comun acord la momentul semnării contractului.

Am plătit avansul pentru rezervarea mașinii. O pot cumpăra în final pe o persoană fizică sau juridică diferită față de cea care a plătit taxa?
Da. Înainte de întocmirea facturii fiscale finale, poți hotărî acest aspect.

Pot pleca cu mașina fără să fie înmatriculată?

Da, îți punem la dispoziție acest serviciu, fără a te mai deplasa la poliție. Asigurăm numere provizorii valabile 90 de zile, pentru ca tu să te bucuri de 3 luni fără să plătești rovinieta și taxa de pod de la Cernavodă. Un drum la mare e perfect pentru o primă călătorie, iar la drum lung poți cunoaște toate secretele noului tău automobil.

Unde va fi livrată mașina?

La sediul nostru: Calea Giulești nr. 121, Sector 6, București.

Sperăm că mașina la care visezi are un drum mai simplu de parcurs în mintea ta, în ceea ce privește achiziția. Odată ce cheile vor fi la tine, îți vei da seama că lucrurile pe care le crezi complicate, doar par așa. Te așteptăm în showroom-ul nostru să-ți alegi mașina după care întorci capul pe stradă de fiecare dată când o vezi!

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top