Service-ul Autonet Suzuki se mută în casă nouă

Creșterea popularității mărcii Suzuki, pe care am resimțit-o din plin în ultimii ani, ne bucură, dar ne și obligă deopotrivă.
De aceea, la începutul lunii noiembrie, ne-am relocat activitatea de service într-un spațiu nou-nouț, mai mare, mai primitor și care corespunde celor mai înalte standarde impuse de constructorul japonez. Spațiul e localizat la aceeași adresă, în aceeași curte, la aprox. 100 de metri de vechea locație.

Noua locație beneficiază de o suprafață totală de 1.300 m.p. în care sunt incluse: puncte de lucru mecanică, stație ITP, stație geometrie, puncte de lucru electrică, magazie de piese și accesorii, spații de birouri și o sală de așteptare destinată clienților.
Am proiectat această nouă facilitate având permanent în atenție cei 2 vectori principali care au stat la baza realizării proiectului: transparență și profesionalism.
Suprafețele vitrate de mari dimensiuni din sala de așteptare oferă posibilitatea de a urmări în timp real întreaga activitate de service, iar mobilierul și dispunerea lui au fost special alese pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută și relaxantă. De asemenea îți poți rezolva treburile zilnice lucrând relaxat pe laptopul personal, beneficiind de internetul de mare viteză pe care ți-l punem la dispoziție prin rețeaua wi-fi.
Pentru un timp minim de așteptare și o eficiență crescută, ne-am extins capacitatea din hală la 10 posturi de lucru. Totodată, lucrăm cu cele mai importante companii de asigurări de pe piață, existând posibilitatea decontării directe cu majoritatea acestora.
Am încercat să înglobăm în această nouă locație un pachet complet de servicii, la cele mai înalte standarde, pentru ca timpul pe care îl vei petrece în service-ul nostru să fie o experiență utilă și plăcută.

3 Comments

 • lumi| 19.12.2017 at 10:12 Răspunde

  Spatiu nou, locatie noua,,,,dar UNDE? va rog publicati si adresa. Multumesc.

  • Autonet Suzuki| 19.12.2017 at 10:21

   Bună, Lumi. Suntem la aceeași adresă, în aceeași curte dar un pic mai în spate.

 • Anonim| 19.12.2017 at 12:00 Răspunde

  Superb! Bravo! Imi place mult! Abia astept revizia acum! 🙂

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top