Constantin Butnariuc, unul dintre mecanicii Suzuki de top din România

La Autonet, am învățat să tratăm cu maximum de respect pasiunile oamenilor și am înțeles că un lucru bine făcut va fi făcut cu siguranță cel mai bine atunci când este animat de o pasiune puternică.

Unul dintre exemplele concludente ale acestui fapt este dat de colegul nostru, Constantin Butnariuc, tehnician mecanic la Autonet încă din 1999. De mic i-au plăcut fiarele, așa cum spune chiar el. Cu toate că nu de puține ori, meseria pe care o practică este una foarte grea, nu își poate imagina să lucreze în alt domeniu. De ce? Pentru că, în opinia lui, mecanica este o profesie în care ai în permanență ceva nou de învățat, fapt datorat în mare măsură tehnologiei aflate într-o continuă evoluție. Lucrează la noi de la vârsta de 18 ani și în tot acest timp a realizat că cea mai mare satisfacție a muncii sale este creată de zâmbetul clienților care pleacă și revin mulțumiți în service. Este confirmarea sublimă a faptului că munca și pasiunea lui și-au atins scopul.

O altfel de confirmare a acestui fapt este cupa proaspăt adusă de Costel în vitrina din recepția service-ului nostru. Aceasta dovedește că este unul dintre cei mai buni mecanici Suzuki din țară grație locului 2 obținut la concursul Suzuki Service Skill Competition, ce s-a desfășurat luna trecută în Ungaria.
O dată la 5 ani, cei mai buni mecanici Suzuki sunt provocați să își dovedească îndemânarea și cunoștințele tehnice în cadrul unei competiții care testează temeinic cunoștințele practice și teoretice ale oamenilor de service Suzuki din Europa.
Finala concursului a constat într-o serie de 4 probe practice și teoretice, desfășurate contra-timp:
 • reglaj tacheți
 • reglare/calibrare a radarului sistemului RBS
 • înlocuit kit de distribuție
 • înlocuit discuri și plăcuțe de frână + măsurarea toleranțelor
Costel a dovedit că este unul dintre cei mai buni în profesia lui, dându-ne motive serioase de mândrie și, cel mai important, oferindu-ne un exemplu clar al faptului că atunci când îți urmezi cu tenacitate pasiunea, succesul nu se lasă prea mult așteptat.

3 Comments

 • Daniel| 10.12.2017 at 01:26 Răspunde

  SUZUKI RULES!!! Grand Vitara best my love!!!

 • stefan| 19.02.2018 at 15:54 Răspunde

  Respect pentru el si service !
  Astept sa vad informatii despre modul in care specialistii Suzuki pregatesc , verifica si autorizeaza personalul activ in practica de revizie si reparatii; mici spoturi de prezentare a acestora in actiune, modalitati si dispozitive specifice folosite in diverse situatii….satisfactia clientilor la final.

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top