Transformăm pasiunea pentru automobile în pasiune pentru oameni

La Autonet, pasiunea pentru automobile se transformă în pasiune pentru oameni. Privind retrospectiv, printre clienții fericiți și automobilele livrate, anul 2021 a însemnat pentru noi și bucuria de a înfăptui și de a dărui. Și am început cu cei mai mici dintre noi…

Copiii de azi, șoferii de mâine

Am dezvoltat și implementat un proiect special având ca obiectiv familiarizarea copiilor cu regulile de circulație. La atelierul organizat de noi și susținut de Alexandra Mircea, Youth Trainer, ne-au fost alături prichindei cu vârste între 7 și 10 ani. Până la final, am reușit să înțelegem tainele traficului și să învățăm, prin joc și strategie, regulile de circulație.

Șoferi și… voluntari la plantat

Aer curat, datorită copacilor, pentru că ei stochează CO2, stabilizează solul, reduc eroziunea și poluarea, oferă mâncare, protecție și adăpost pentru o întreagă biodiversitate. Am mers la plantat de copaci, în Urlați, Prahova . Am pus în jur de 300 de puieți de salcâmi pe un teren degradat, mărginit de începutul dealurilor și de râul Urlați, alături de Asociatia CSR Nest, care ne-au luat și pe noi ca voluntari. Și asta nu e tot: în aprilie, am plantat 150 de copăcei în Urziceni, alături de prietenii de la Pădurea Copiilor.

Fii mai bun, nu doar de Crăciun! 

Asociația Grow and Know a adunat 500 de scrisori de la copiii din Prahova și ne-a lăsat pe noi să alegem pentru cine să fim Moș Crăciun, îndeplinindu-le dorințele. În două săptămâni, showroom-ul nostru s-a umplut de cadouri. Am făcut coloană de SUV-uri într-un test drive umanitar, iar spiridușii Autonet au plecat către Slon, Prahova. Am dus darurile strânse de noi și am pus umărul la împărțirea pe sate a cadourilor deja ajunse acolo.

Game, Set, Match!

Micile talente trebuie susținute. Autonet susține evoluția unui adolescent talentat, care joacă tenis. Darius Dorin a ajuns vicecampion național U12 și suntem tare mândri de el!

Aventura, strigați „ura!”

Anul 2021 a fost un bun pilon și pentru reluarea evenimentelor offline, în condiții de siguranță. Am participat la SUV Fest, ocazia perfectă de a testa SUV-urile noastre pe teren accidentat, cu pante de urcare de până la 40°. Au fost două zile pline de adrenalină, care s-au încheiat cu o singură concluzie: la volanul unui SUV Suzuki rulezi cu stil și rafinament, indiferent de cât de accidentat este terenul pe care circuli.

Împreună facem față oricărei provocări. Chiar și crizei sanitare

Nu am lipsit nici de la Salonul Auto București, cel mai important eveniment auto cu public al anului, unde am avut expuse cele mai noi modele din gama Suzuki. Am reușit, astfel, să facem punte peste perioada în care am stat închiși în case și am limitat interacțiunile.

În 2021, cu fiecare client fericit, am fost mai aproape de îndeplinirea visului nostru: să te inspirăm să alegi nu doar un automobil, ci o experiență unică, alături de parteneri de drum viabili și siguri.

Acum, adunăm experiențele de peste an și le facem loc în portbagaj. Cu cheia în contact, suntem gata să trecem în anul 2022! La mulți ani și la cât mai multe experiențe frumoase, împreună!

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top