Explorează oriunde

Departe de calea bătută. Aproape de casă. Oriunde în împrejurimi. Suzuki Jimny este construit pentru aventură. Nimic nu îți stă în cale. Performanțele sale pe orice fel de teren și pe orice fel de vreme te invită să mergi pretutindeni. Mic și cu un aspect autentic de SUV, atrage atenția în jurul său pe stradă și te încurajează să îl conduci în fiecare zi. Pornește. Explorează.

EXTERIOR

Inteligent în oraș. De neoprit în natură.

La Jimny, proporțiile sale caracterizate de un șasiu scurt cu un ecartament mare sunt combinate cu barele de protecție masive și protecțiile laterale mari pentru un aspect de robustețe și rezistență. În plus, liniile simple ale caroseriei îi conferă o alură hotărâtă. Forma pătrățoasă îi oferă lui Jimny un aspect foarte funcțional, însă farurile rotunjite și grila radiatorului compusă din elemente verticale arată ca are și o croială aparte.
MODE3
Standard

Culori

Alege dintr-o gamă de 9 culori disponibile:

INTERIOR

Exact confortul de care ai nevoie

Rafinamentul este evident în tot habitaclul. Scaunele sunt îmbrăcate într-o tapițerie de piele sintetică, iar panoul de bord și fețele ușilor sunt perfect finisate. Comenzile sunt poziționate într-o manieră ergonomică și intuitivă, fiind foarte simplu și natural de accesat. Toate informațiile de bord sunt grupate și afișate inteligent, astfel fiind foarte ușor de citit. Poziția înaltă de la volan conferă încredere șoferului și face condusul foarte plăcut, oferind o perspectivă sigură asupra drumului. Fiecare loc al banchetei din spate poate fi rabatat independent pentru a crea mai mult spațiu pentru bagaje.

PERFORMANȚĂ

Construit pentru expediții dure

Motorul din aluminiu al lui Jimny îți oferă încrederea necesară să abordezi trasee aventuroase. Unitatea de 1328 cc urcă rapid în turații, oferind cuplu suficient și accelerări rapide pe terenuri variate. Este un motor eficient și robust, care te va duce oriunde, indiferent de condițiile pe care le întâlnești, într-un mod economic din punct de vedere al consumului de carburant.
Platforma pe care a fost proiectat Jimny a fost creată să răspundă oricăror provocări pe care le poate întâlni mașina din punct de vedere al condițiilor de teren sau meteorologice, întregul proiect fiind dedicat realizării performanțelor excelente pe orice fel de drum și în special pe terenuri grele. Piesa centrală a șasiului este un cadru rigid ce menține stabilitatea dinamică și absoarbe șocurile. Suspensia multi-link, ce încorporează tehnologia, performanțele și experiența tradiționale Suzuki – face față și „cățărărilor“ pe rocă, dar oferă și un comportament foarte bun în regim de autostradă. Arcurile elicoidale și amortizoarele poziționate independent lucrează separat și oferă un răspuns prompt și elegant, de mare acuratețe. Puntea rigidă crește contactul cauciucurilor pe teren accidentat și ajută la păstrarea unei „legături“ puternice pe suprafețe diverse. Unghiurile de lucru generoase ale suspensiei oferă surplus de încredere la urcarea pantelor complexe pe terenuri accidentate.
Motor M13A (1.3L, benzină, VVT)
Șasiu
Motor M13A (1.3L, benzină, VVT)
Șasiu

Condus 4x4

Sistemul 4×4 Drive Action îți permite să selectezi din mers între modurile 2WD și 4WD printr-o simplă apăsare de buton.* Astfel, vei putea răspunde instantaneu schimbărilor de teren apărute, dinamismul primind un avantaj evident. Setarea 2WD decuplează transmisia față reducând zgomotele și vibrațiile. Butonul 4WD pornește funcția 4H, ideală pentru suprafețele plate de teren forestier sau pietriș. Atunci cand ai nevoie de mai multă tracțiune în pante abrupte sau pe teren accidentat, doar apeși butonul 4WD-L pentru a porni funcția de tracțiune 4L.

* Poți comuta între 2WD și 4WD în timp ce conduci într-o linie dreaptă la o viteză nu mai mare de 100km/h. Trebuie să oprești vehiculul pentru a comuta între 4WD și 4WD-L.

4x2 sau 4x4?
4x2 sau 4x4?

SIGURANȚĂ

O pace mentală desăvârșită

Stabilitatea și manevrabilitatea excelente, frânarea promptă și accelerația puternică îți oferă un control desăvârșit indiferent de drum sau anotimp. Sitemele ABS și ESC îți dau mai multă încredere și liniște mentală. În orice situație survenită, chiar și în eventualitatea unui accident, Suzuki Jimny este pregătit până în cele mai mici detalii să îți ofere ție și pasagerilor o protecție maximă. Centurile de siguranță din față pot fi completate cu dispozitive suplimentare de pretensionare și limitatoare de forță. Pentru un plus de siguranță sunt disponibile și două airbaguri frontale. La fel de importante sunt și măsurile de siguranță pe care nu le poți vedea. Șasiul și caroseria lui Jimny sunt proiectate să absoarbă forța șocului unei coliziuni frontale și să îl disperseze departe de pasageri, într-un mod anticipativ controlat, datorită tehnologiei avansate asistate de computer (CAE – computer-aided engineering), iar elementele de ranforsare laterală din uși mențin integritatea cabinei.

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Autonet Suzuki¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Autonet Suzuki (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Suzuki în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@auto-net.ro sau telefonic la numărul 021.221.9137. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Suzuki noi dacă nu bifezi „Suzuki (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Autonet Suzuki.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Suzuki noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Autonet Suzuki.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Autonet Suzuki.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Autonet Suzuki reprezintă AUTONET S.R.L.

AUTONET S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 125, Sector 6, București, România;
Capital social: 400.800 RON;
CUI: 11185770;
Nr. înreg. ONRC: J40/10672/1998;
Showroom: tel. 021.221.9137;
Service și piese de schimb: tel. 021.221.9138, fax 021.221.9139;
E-mail și web: suzuki@auto-net.ro, http://suzuki.auto-net.ro.

Back to top