Suzuki Swace, un station wagon stilat și adaptabil

Design exterior dinamic și atletic

Noul Suzuki Swace iese în evidență prin postura sa fermă și prin liniile puternice care se revarsă către partea din spate. Partea frontală este dominată de o linie sportivă echipată cu faruri LED bi-focale și o grilă-fagure.

Design interior polivalent

La interior modelul oferă spațiu generos pentru bagaje care se pretează unei varietăți de stiluri de viață și de activități recreaționale. De asemenea, interiorul oferă o senzație de spațiu deschis fiind practiv și confortabil.

Performanță hibrid avansată

Sistemul hibrid sofisticat răspunde prompt la accelerație și livrează o distribuție optimă a puteriii între motorul termic și cel electric în funcție de condițiile de drum. În același timp tehnologia hibrid avansată ce echipează noul Suzuki Swace menține niveluri scăzute de consum de carburant și emisii de dioxid de carbon.

Culori

Alege dintr-o gamă de 6 culori disponibile:

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
AUTONET S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Back to top