Mobilitate pentru Sănătate: Parteneriatul dintre Fundația Metropolis și Suzuki România facilitat de Autonet

Într-un efort de a sprijini inițiativa „Spitale Publice din Bani Privați”, Suzuki România și Autonet au încheiat un parteneriat cu Fundația Metropolis. Acest parteneriat facilitează renovarea spitalelor de stat din România, asigurând transportul echipamentelor și echipelor de lucru cu ajutorul vehiculelor Suzuki. „Sprijinul primit a venit să întărească dorința noastră de a oferi acces la servicii medicale decente cât mai multor beneficiari din România.”, a declarat Codin Maticiuc, președintele Fundației Metropolis.

 

Misiunea Fundației Metropolis: Spitale Publice din Bani Privați

De peste 4 ani, Fundația Metropolis, prin inițiativa „Spitale Publice din Bani Privați”, și-a asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților din spitalele de stat prin renovarea și modernizarea unităților spitalicești, dotarea cu aparatură medicală performantă și utilarea cu mobilier adecvat. Peste 20.000 de pacienți beneficiază în prezent de tratamente în spații moderne și sterile, la standarde europene, și se bucură de servicii medicale de înaltă calitate.

 

 

Impactul Parteneriatului

În ultimii 4 ani, Fundația Metropolis a fost prezentă în peste 20 de spitale din 25 de orașe din România. Acest impact semnificativ a generat nevoia unui partener de mobilitate care să susțină demersurile fundației la nivel național, astfel încât pacienții să poată avea acces la îngrijiri medicale de standarde europene.

„Am considerat întotdeauna că binele se face cu zgomot, e nevoie să dăm un exemplu și să inspirăm oamenii din jur și generațiile ce vin. Mă bucur că proiectul Spitale Publice din Bani Privați este susținut de parteneri puternici așa cum sunt Autonet și Suzuki, cu ajutorul cărora vom ajunge la din ce în ce mai multe spitale aflate în nevoie. Sprijinul primit a venit să întărească dorința noastră de a oferi acces la servicii medicale decente cât mai multor beneficiari din România și abia aștept să celebrăm împreună fiecare reușită a acestui parteneriat.” – Codin Maticiuc, Președintele Fundației Metropolis

 

 

Istoria Autonet: Adaptabilitate și Inovație

Autonet, activă din 1999, a demonstrat adaptabilitate și inovație constantă, devenind un nume de încredere pe piața auto din România. De la începuturile sale ca dealer până la tranziția la Suzuki în 2008, Autonet a rămas dedicată calității și serviciilor de top, fiind recunoscută drept cel mai bun dealer Suzuki din România în 2023.

 

 

Suzuki: Excelență Japoneză

Suzuki Motor Corporation este sinonim cu inovația și fiabilitatea. Gama variată de vehicule Suzuki a câștigat încrederea românilor, oferind tehnologie de vârf și soluții adaptate nevoilor utilizatorilor. Fondată în 1909, Suzuki a evoluat de la fabricarea de războaie de țesut la motociclete și scutere, iar în anii ’60 a intrat pe piața automobilelor. Astăzi, Suzuki continuă să inoveze și să ofere vehicule care îmbină tehnologia modernă cu fiabilitatea japoneză.

 

 

Contribuția Fundației Metropolis

De peste 20 de ani, Fundația Metropolis contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor vulnerabili. Proiectele de asistență socială, renovarea spitalelor și susținerea cauzelor individuale au transformat viețile a peste 700 de copii și tineri. Unul dintre cele mai notabile proiecte, „Spitale Publice din Bani Privați”, a îmbunătățit condițiile pentru peste 300.000 de pacienți în 25 de spitale din 18 orașe din România. Un alt proiect major este construcția unei noi Clinici de Psihiatrie Pediatrică în București.

 

 

Valorile Comune

Autonet, Suzuki și Fundația Metropolis împărtășesc valori comune, precum preocuparea autentică pentru oameni, impactul colectiv prin contribuția fiecăruia, continuitatea și efortul susținut, profesionalismul și dedicația. Aceste valori stau la baza parteneriatului, care are ca scop aducerea unei schimbări pozitive în comunitate.

 

 

Comunitate

Pentru Autonet, acest parteneriat este mai mult decât un acord comercial. Este o oportunitate de a ne implica în comunitate și de a demonstra că mobilitatea fiabilă poate fi un catalizator pentru binele social. Ne reafirmăm angajamentul de a contribui la dezvoltarea unei societăți mai bune, oferind stabilitate în fiecare viraj din drumul spre îndeplinirea misiunii.

 

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top