Ofertă specială

Suzuki Vitara

 • Tracțiune 4×4 ALLGRIP;
 • Motorizare 1.0 Boosterjet (112 c.p., 170 Nm);
 • Transmisie manuală în 5 trepte.

Alege culoarea care ți se potrivește din stoc

BRIGHT RED

18.000€ 17.500€

TVA inclus

ATLANTIS TURQUOISE

18.400€ 17.760€

TVA inclus

SILKY SILVER

18.400€ 17.760€

TVA inclus

BRIGHT RED / BLACK

18.800€ 18.160€

TVA inclus

ATLANTIS TURQUOISE / BLACK

18.800€ 18.160€

TVA inclus

GALACTIC GRAY / BLACK

18.800€ 18.160€

TVA inclus

Echipare Passion:
 • Sistem multimedia 7” (conectivitate Android Auto & Apple CarPlay + Bluetooh® + USB + slot SD card + camera de mers inapoi);
 • Lumini de zi cu LED;
 • Scaune față încălzite;
 • Jante de aliaj de 17″ și anvelope 215/55 R17.
Include tehnologia Suzuki Safety Support:
 • Sistem de asistare la frânare (DSBS);
 • Avertizare depășire bandă (LDW);
 • Sistem de menținere pe bandă (LDP);
 • Avertizare rulare oscilantă stânga-dreapta (Weaving alert);
 • Recunoaștere și afișare semne de circulație (TSR);
 • Avertizare unghi mort (Intelligent Blind Spot Monitor);
 • Avertizare trafic lateral la mers înapoi (RCTA);
 • Cruise control cu limitator de viteză, funcție adaptivă cu radar și funcție Stop & Go (ACC Stop & Go);
 • ESP (sistem de control al tractiunii și stabilității);
 • Sistem de asistare la pornirea din rampă (HHC);
 • Lumini de avertizare la frânarea de urgență.

Livrare imediată. Profită acum!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Autonet Suzuki¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Autonet Suzuki (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Suzuki în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@auto-net.ro sau telefonic la numărul 021.221.9137. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Suzuki noi dacă nu bifezi „Suzuki (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Autonet Suzuki.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Suzuki noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Autonet Suzuki.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Autonet Suzuki.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Autonet Suzuki reprezintă AUTONET S.R.L.

AUTONET S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 125, Sector 6, București, România;
Capital social: 400.800 RON;
CUI: 11185770;
Nr. înreg. ONRC: J40/10672/1998;
Showroom: tel. 021.221.9137;
Service și piese de schimb: tel. 021.221.9138, fax 021.221.9139;
E-mail și web: suzuki@auto-net.ro, http://suzuki.auto-net.ro.

Ofertă valabilă pentru modelul Suzuki Vitara, versiune ALLGRIP 1.0BOOSTERJET PASSION MT. Ofertă valabilă la Autonet Suzuki în limita stocului disponibil. Imagini cu titlu de prezentare.

Back to top