O mașină mică plină de idei mari.

El este. Gata să ia viața în piept și să o trăiască din plin. Acesta este Celerio, o mașină mică, dar care setează standarde înalte. Înglobând vasta experiență Suzuki de a include esențe tari în mașini mici, dar cu incredibil de mult extraspațiu, Celerio te îndeamnă să îl scoți la o plimbare în oraș. Urcă-te la volan și experimetează tot ce este nou.

EXTERIOR

Stilul dinamic mult peste cel al mașinilor mici

Grila frontală pronunțată, cu linii ale unui caracter expansiv, care se extind pe partea laterală către spate creând un profil aerodinamic, formează o siluetă stilată ce nu lasă de bănuit existența unui interior atât de spațios. Oferind un exterior dinamic și un interior relaxant, Celerio transcende conceptul de mașină mică.

Culori

Alege dintr-o gamă de 6 culori disponibile:

INTERIOR

Spațiu de relaxare

În ceea ce privește confortul și spațiul interior, Celerio este cu mult deasupra celorlalți. Cu un spațiu amplu pentru picioare și idei mărețe, te poți întinde în voie și relaxa într-un spațiu dinamic și lipsit de orice stres. Datorită designului inteligent, te urci la bord și cobori cu aceeași lejeritate.

Calea ta către aventură

Cu un spațiu pentru bagaje mare cât dragostea ta de viață, acum nu mai există motive de îngrijorare pentru lucrurile pe care să le iei la drum. Hayonul lui Celerio este coborât și are o deschidere largă, oferind o încărcare și o descărcare ușoară a orice ai avea nevoie și chiar mai mult. Așa că ieși afară, explorează orașul și nu numai.

* Cel mai spațios portbagaj din clasă

PERFORMANȚĂ

Distracția nu se oprește niciodată

Ce se întâmplă atunci când imaginația bogată este lăsată liberă? Posibilități nesfârșite și foarte multă distracție la volan. Deci, chiar dacă este vorba despre un drum scurt până la piață sau de o ieșire plină de momente memorabile, atunci când conduci Celerio experiența este pe cât de plăcută, pe atât de eficientă din punct de vedere al consumului de carburant.
Motor nou K10C Dualjet
Motor K10B
Schimbătoare noi pentru transmisia automată și manuală
Motor nou K10C Dualjet
Motor K10B
Schimbător nou pentru transmisia automată
Schimbător nou pentru transmisia manuală

O viață ușoară

Cine a spus vreodată „primești atât cât oferi“ sigur nu a condus noul Celerio. Plin cu tot ceea ce ți-ai putea dori într-o mașină, Celerio se descurcă excelent chiar și în cele mai grele condiții de trafic, cu ușurință și eleganță.
Noi suspensii dezvoltate
Jante din aliaj de 14″

SIGURANȚĂ

Pornește la drum în siguranță

Fie că ești la volan sau doar te bucuri de plimbare ca pasager, știi că ești pe mâini sigure cu Celerio. Sistemele de siguranță activă și pasivă lucrează impecabil astfel încât lucrurile să meargă așa cum ți-ai propus.
Șasiu cu tehnologie TECT
6 airbag-uri
ESP
Sistem Hill-hold Control
Șasiu cu tehnologie TECT
6 airbag-uri
ESP
Sistem Hill-hold Control

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Back to top