O mașină mică plină de idei mari.

El este. Gata să ia viața în piept și să o trăiască din plin. Acesta este Celerio, o mașină mică, dar care setează standarde înalte. Înglobând vasta experiență Suzuki de a include esențe tari în mașini mici, dar cu incredibil de mult extraspațiu, Celerio te îndeamnă să îl scoți la o plimbare în oraș. Urcă-te la volan și experimetează tot ce este nou.

EXTERIOR

Stilul dinamic mult peste cel al mașinilor mici

Grila frontală pronunțată, cu linii ale unui caracter expansiv, care se extind pe partea laterală către spate creând un profil aerodinamic, formează o siluetă stilată ce nu lasă de bănuit existența unui interior atât de spațios. Oferind un exterior dinamic și un interior relaxant, Celerio transcende conceptul de mașină mică.

Culori

Alege dintr-o gamă de 6 culori disponibile:

INTERIOR

Spațiu de relaxare

În ceea ce privește confortul și spațiul interior, Celerio este cu mult deasupra celorlalți. Cu un spațiu amplu pentru picioare și idei mărețe, te poți întinde în voie și relaxa într-un spațiu dinamic și lipsit de orice stres. Datorită designului inteligent, te urci la bord și cobori cu aceeași lejeritate.

Calea ta către aventură

Cu un spațiu pentru bagaje mare cât dragostea ta de viață, acum nu mai există motive de îngrijorare pentru lucrurile pe care să le iei la drum. Hayonul lui Celerio este coborât și are o deschidere largă, oferind o încărcare și o descărcare ușoară a orice ai avea nevoie și chiar mai mult. Așa că ieși afară, explorează orașul și nu numai.

* Cel mai spațios portbagaj din clasă

PERFORMANȚĂ

Distracția nu se oprește niciodată

Ce se întâmplă atunci când imaginația bogată este lăsată liberă? Posibilități nesfârșite și foarte multă distracție la volan. Deci, chiar dacă este vorba despre un drum scurt până la piață sau de o ieșire plină de momente memorabile, atunci când conduci Celerio experiența este pe cât de plăcută, pe atât de eficientă din punct de vedere al consumului de carburant.
Motor nou K10C Dualjet
Motor K10B
Schimbătoare noi pentru transmisia automată și manuală
Motor nou K10C Dualjet
Motor K10B
Schimbător nou pentru transmisia automată
Schimbător nou pentru transmisia manuală

O viață ușoară

Cine a spus vreodată „primești atât cât oferi“ sigur nu a condus noul Celerio. Plin cu tot ceea ce ți-ai putea dori într-o mașină, Celerio se descurcă excelent chiar și în cele mai grele condiții de trafic, cu ușurință și eleganță.
Noi suspensii dezvoltate
Jante din aliaj de 14″

SIGURANȚĂ

Pornește la drum în siguranță

Fie că ești la volan sau doar te bucuri de plimbare ca pasager, știi că ești pe mâini sigure cu Celerio. Sistemele de siguranță activă și pasivă lucrează impecabil astfel încât lucrurile să meargă așa cum ți-ai propus.
Șasiu cu tehnologie TECT
6 airbag-uri
ESP
Sistem Hill-hold Control
Șasiu cu tehnologie TECT
6 airbag-uri
ESP
Sistem Hill-hold Control

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

HAI SĂ DISCUTĂM

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Autonet Suzuki¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Autonet Suzuki (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Suzuki în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@auto-net.ro sau telefonic la numărul 021.221.9137. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Suzuki noi dacă nu bifezi „Suzuki (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Autonet Suzuki.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Suzuki noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Autonet Suzuki.

Solicit ca Autonet Suzuki să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Autonet Suzuki.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Autonet Suzuki reprezintă AUTONET S.R.L.

AUTONET S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 125, Sector 6, București, România;
Capital social: 400.800 RON;
CUI: 11185770;
Nr. înreg. ONRC: J40/10672/1998;
Showroom: tel. 021.221.9137;
Service și piese de schimb: tel. 021.221.9138, fax 021.221.9139;
E-mail și web: suzuki@auto-net.ro, http://suzuki.auto-net.ro.

Back to top