Stresul dispare cât mașina se repară

Puțini sunt aceia care abia așteaptă să meargă într-un service auto. Cei mai mulți ajung acolo doar când mașina nu mai poate merge pe roțile ei sau dacă s-a întâmplat ceva grav care împiedică viitoare deplasări. Un lucru e clar: cu mașina ajungi în service din două motive. Ori ca s-o întreții, pentru revizie. Ori pentru a o repara, ca să te poți baza din nou pe ea.

Service-ul Autonet este înregistrat, acreditat și omologat de Registrul Auto Român. Avem în spate cel puțin 20 de ani de experiență, în care ne-am remarcat prin seriozitate și transparență, iar mecanicii noștri sunt profesioniști cu multă răbdare.

SALA DE AȘTEPTARE

Când zici așteptare, primul gând care îți vine în minte este legat de răbdare. Bine, ca să fim corecți, de lipsa ei. Pentru că nu ne dorim ca așteptarea să fie umbrită de emoții negative, îți propunem variante pentru a te deconecta câtă vreme mașina ta se află în grija mecanicilor noștri. Avem reviste, un automat de cafea și sucuri, dar și fructe proaspete sau ceva sărat. De asemenea, dacă ești o persoană ocupată și trebuie să răspunzi la e-mail-uri, poți accesa rețeaua rapidă de Wifi. Sau poți solicita un test drive cu unul dintre modelele care te interesează.

DINCOLO DE GEAMUL IMENS

De obicei, toate stațiile de lucru sunt ocupate de mașini care stau cuminți și așteaptă să fie tratate. Unele au roțile pe pământ, altele sunt suspendate. Mai mulți bărbați în salopetă mișună printre ele, ținând în mâini instrumente pe care le-ai mai văzut prin vreo scenă de film. Sunt serioși, unii poartă mănuși și spre deosebire de imaginea generală pe care poate o ai despre un mecanic, le lipsesc petele de ulei de pe haine și nicio bucată de material murdară nu le atârnă de prin buzunare. Se agită din când în când, dar totul pare un haos organizat. Uneori se înțeleg din priviri și își aruncă un zâmbet care s-ar traduce cu: Ți-am zis eu!

Acolo e inima service-ului: ei stabilesc bătaia. Fără acești oameni, Autonet ar fi o hală uriașă plină de fiare, mașini și lumini. Ei cunosc în detaliu piese și știu despre mașina ta lucruri la care nici nu te-ai gândi. Le place mai mult să întrețină, decât să repare. Și știi ce e fantastic? Au rezolvare la probleme. Din vocabularul lor rar lipsesc cuvinte precum defect, reparație, grad de uzură, piese sau inspecții.

Uneori, soluția poate să dureze, mai ales atunci când vrei să ai parte de cea mai bună rezolvare. Dar cel mai mult contează rezultatul final. Și la Autonet, e bine când se termină cu bine. Adică tot timpul. De aceea, funcționăm în baza unor programări care de cele mai multe ori, trebuie făcute din timp. Unele perioade din an sunt extrem de aglomerate, iar telefonul de la recepție sună întruna. Chiar și așa, încercăm să găsim soluții pentru fiecare.

În loc de concluzie: mai bine-ți duci mașina la salon, ca să o întreții cum se cuvine. Totuși, dacă trebuie s-o duci la doctor, putem stabili împreună cel mai bun tratament din punct de vedere calitate/preț. La Autonet, vei primi un diagnostic corect pentru mașina ta. Ne bazăm pe profesioniști și oferim servicii de calitate, lucru confirmat de clienții care își aduc aici mașinile de ani buni.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top