S: de pe roți și volan, la tine acasă

De obicei, oamenii care aleg un anumit brand, fac asta pentru că simt că rezonează cu valorile pe care brandul respectiv le transmite. Și fidelitatea se completează dincolo de funcționalitățile primare pe care brandul le aduce în viața cuiva. Este motivul pentru care pe lângă automobile, în oferta Suzuki sunt disponibile de la șepci, hanorace și curele, până la umbrele, brelocuri și prosoape de plajă. Dar un loc aparte îl ocupă machetele care ilustrează modelele reale la o scară mai mică.
28 lei
26 lei
75 lei
96 lei
85 lei
97 lei

Prima literă din cuvântul Suzuki mai apare pe brelocul pe care-l atașezi cheii de la mașină și este disponibil chiar și în variantă plutitoare. În caz că-l scapi în lac sau în mare, își va face singur apariția… la suprafață.

28 lei
26 lei
18 lei

De asemenea, S-ul apare pe cana de cafea, pe brichetă sau pe… prăjitorul de pâine. Dar este posibil să fie și pe ceas, când te uiți să vezi cât este ora. Emblema este prezentă pe o varietate de produse, ca răspuns la pasiunea fanilor pentru Suzuki.

132 lei
111 lei
68 lei
106 lei
355 lei
52 lei
216 lei
188 lei

Dacă vrei să ai unul dintre produsele din galeria de mai sus, poți completa următorul formular. Prețurile includ TVA.

2 Comments

  • daniel| 13.09.2018 at 19:06 Răspunde

    Aveti si macheta de Vitara la 28 lei?

  • Autonet Suzuki| 27.09.2018 at 13:20 Răspunde

    Salu, Daniel! Macheta de Suzuki Vitara costă 49 RON.

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top